Patiëntenomgeving – Huisartsenpraktijk Loppersum – Loppersum
Header afbeelding
Wirdumerweg 16 9919 HD Loppersum Tel:0596 573113

Patiëntenomgeving

Om gebruik te kunnen maken van het patiëntenportaal is het nodig om eenmalig een account aan te maken. Het account geeft u inzage in uw medische dossier. In verband met de privacy van deze gegevens vinden wij het belangrijk dat we zeker weten dat u degene bent die een account aanmaakt met uw gegevens. Na registratie nemen we dan ook telefonisch contact op om te verifiëren of u akkoord bent met de registratie.

Doordat u gegevens in uw eigen dossier bij ons kunt inzien is het niet meer mogelijk om voor een andere persoon medicatie aan te vragen met uw inlog. Voor iedere persoon waarvoor u medicatie wilt aanvragen moet een eigen account met een eigen mailadres worden aangemaakt.

De patientenomgeving is te gebruiken voor iedereen van 16 jaar en ouder.

 

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Naar patiëntenomgeving

Registreren / inloggen


Ook beschikbaar via Uw Zorg online app

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet contact met ons hebben. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Uw Zorg Online app
Regel met gemak uw zorg online