Praktische informatie – Huisartsenpraktijk Loppersum – Loppersum
Header afbeelding
Wirdumerweg 16 9919 HD Loppersum Tel:0596 573113

Praktische informatie

Afspraken maken voor het spreekuur

Voor een afspraak op het spreekuur kunt u bellen tussen 8.00 – 10.00 uur. U kunt ook gebruik maken van de webagenda in het patientenportaal om een afspraak in te plannen.

 

Visite aanvragen

Wanneer het voor u wegens gezondheidsredenen niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, dan kunt u tussen 8.00 en 10.00 uur bellen om een visite aan te vragen

 

Telefonisch spreekuur

Telefonisch overleg met een van de huisartsen kunt u tussen 8.00 en 10.00 uur aanvragen. U wordt dan dezelfde dag teruggebeld. Geeft u het juiste nummer door waarop u te bereiken bent.

 

Bereikbaarheid

De praktijk is telefonisch bereikbaar van 08-10.00 uur, van 11.00-12.30 en van 14.30-17.00 uur. Uiteraard is de praktijk altijd bereikbaar voor spoed. Door verminderde personele bezetting is onze bereikbaarheid helaas tijdelijk verminderd, wij hopen dit in te toekomst weer uit te kunnen breiden.

 

Urine inleveren

U kunt urine inleveren voor 09.30, dan is er voor ons de mogelijkheid om de urine indien nodig op te sturen naar het laboratorium. U kunt van tevoren bellen om uw klachten te bespreken, als u daar niet toe in de gelegenheid bent kunt u aan de balie een formulier invullen. Na 14.30 kunt u bellen met de doktersassistente om de uitslag te bespreken.

 

Parkeren

U kunt aan de achterzijde van de praktijk uw auto parkeren, vanaf de Tuinbouwstraat heeft u toegang tot de parkeergelegenheid. Aan de voorzijde van de praktijk is beperkt parkeergelegenheid. Wij verzoeken u daarom om zoveel mogelijk achter te parkeren. De plekken aan de voorzijde hopen wij zoveel mogelijk vrij te houden voor minder validen en medewerkers van de praktijk. Gelieve uw auto aan de voorzijde niet buiten een parkeervak parkeren.