Nieuws – Huisartsenpraktijk Loppersum – Loppersum
Header afbeelding
Wirdumerweg 16 9919 HD Loppersum Tel:0596 573113

Nieuws

Parkeren

Het is vanaf heden mogelijk om aan de achterzijde van de praktijk uw auto parkeren. Vanaf de Tuinbouwstraat heeft u toegang tot de parkeergelegenheid. Aan de voorzijde van de praktijk is beperkt parkeergelegenheid. Wij verzoeken u daarom om zoveel mogelijk achter te parkeren. De plekken aan de voorzijde hopen wij zoveel mogelijk vrij te houden voor minder validen en medewerkers van de praktijk. Gelieve uw auto aan de voorzijde niet buiten een parkeervak parkeren.

 

De medicatie uitgifteautomaat

De uitgifteautomaat aan de achterkant van de praktijk is nog niet in gebruik wegens technische omstandigheden. Er wordt hard gewerkt om de automaat z.s.m. werkende te krijgen. Zodra er gebruik gemaakt kan worden van de automaat zullen wij u via de website informeren. Het is dan mogelijk om buiten kantoortijden uw medicatie op te halen.

Gebruik je medicatie? De zon kan invloed hebben op bijwerkingen

Publicatiedatum: 03-05-2024

De zon is onze vriend en vijand. Met de juiste voorbereidingen zijn zonnestralen supergezond voor ons lijf. Maar niet voor niets blijven experts hameren op het belang van goed insmeren. Nóg belangrijker wordt insmeren wanneer je medicatie gebruikt. Welke invloed heeft de zon op de bijwerkingen van medicijnen?

Lees verder over 'Gebruik je medicatie? De zon kan invloed hebben op bijwerkingen' op gezondnu.nl